Marea frumusețe secretă a lui Esma

Am făcut o listă cu primele 10 secrete de frumusețe secrete ale lunii mai, care sunt utile pentru toate femeile, indiferent de vârsta lor. Acestea sunt sfaturi de frumusețe, sfaturi simple de îngrijire și obiceiuri sănătoase de care aveți nevoie pentru a intra în rutina zilnică, toate cu un efect benefic asupra frumuseții dvs.

Gimnastica pentru ochi. Dacă faceți parte din acel grup de femei a căror pleoapă superioară (ca urmare a calității mușchilor tisulari și a formei ochiului) a ochiului are tendința de a renunța la fumat, faceți acest exercițiu: așezați degetul arătător sub sprânceană și împingeți ușor în sus, apăsând mușchiul peste osul frunții. Închideți ochii, pentru a produce tensiune în mușchii fini din jurul ochiului și bătăile genelor de aproximativ 30-50 de ori. Repetați gestul dimineața și noaptea. Exercițiul întărește mușchii din jurul ochiului și May a ales una dintre capacele superioare.

Aveți grijă de pielea de pe gât.

Gâtul dă vârsta goală a femeii. Chiar dacă are niște riduri pe față, care pot fi mascate în mod necesar, în ceea ce privește zona gâtului, lucrurile sunt în concordanță cu orice altceva. Acordați atenție gâtului folosind hidratante în fiecare zi. Faceți gimnastică care vă sprijină și vă întărește mușchii gâtului.

Curățarea și hidratarea pielii, dimineața și noaptea, sunt gesturi de rutină, la fel ca spălarea dinților. Nu există nicio scuză pentru a transmite zilnic aceste gesturi minime de îngrijire.

Ochi strălucitori . Un truc excelent copiat din practica vedetelor. Păstrați pungile de ceai verde și / sau negru folosite în frigider sau puneți pungile de ceai albite în cutia lor. Aplicați ochilor timp de 10 minute înainte de o petrecere sau dacă aveți timp dimineața. Vor face minuni în ochii tăi. Tanin și gheață concurează în acest eveniment cu creme scumpe de mai la vedere.

Renunță la culoarea neagră din machiaj, dacă ai peste 45 de ani.

Negrul nu te avantajează deloc. Înlocuiți negrul cu maro roșcat. Îmbătrânirea neagră și accentuarea aerului de machiaj fals.

Picioare frumoase secretul tinereții veșnice. Nimeni nu spune că o femeie este majoră atâta timp cât are picioare frumoase. Înotul, combinat cu exerciții de fitness, face minuni pentru picioarele tale. De asemenea, nu neglija excursiile la munte, mergând cu bicicleta și poate urca în special scările. În fiecare zi! Acestea din urmă fac minuni pentru picioarele și articulațiile musculare.

Exerciții Kegel. Pentru a păstra problemele de incontinență urinară pentru a avea întotdeauna un orgasm garantat, faceți exerciții Kegel în fiecare zi pentru a exercita mușchii pelvisului. Contracția și relaxarea mușchilor zonei pelvine pot fi exercitate oricând, cu rezultate excelente pentru mai târziu.

Lapte și frumusețe

Fructele și legumele proaspete își mențin frumusețea și le prelungesc viața. Deci, mâncați cât mai multe legume și fructe proaspete! Fii activ fizic! Mersul pe jos este forma de mișcare simplă și eficientă a lui May. Secretul este efectuarea mișcărilor în fiecare zi timp de cel puțin 60 de minute, aceasta include plimbări pe jos, urcarea scărilor și o sesiune de gimnastică de două până la trei ori pe săptămână.

Obiceiuri de adoptat în rutina zilnică. Fii activ mental! Învață ceva nou în fiecare zi, citește, fii sociabil și activ social. Este una dintre cele mai bune modalități din luna mai de a-ți menține mintea tânără, iar o minte tânără înseamnă un suflet tânăr și pare a fi marele secret al tinereții și frumuseții. Acestea sunt marele secret al frumuseții din luna mai, acestea vă vor ajuta să rămâneți tineri și luminoși, indiferent de vârsta biologică.