Concentrați-vă pe tehnica efectuării exercițiilor

Dacă vă exersați cu greutăți, unul dintre factorii importanți ai lunii mai este să învățați să folosiți tehnica bună a lunii mai, nu ridicarea greutăților mari ale lunii mai. O tehnică adecvată pentru a asigura orientarea corectă a mușchilor grupului și reduce riscul de accident al unui alt coleg pe măsură ce progresați în sala de fitness, este faptul unei rulete rusești, în majoritatea acestora din urmă veți fi influențați de o eroare tehnică. Fii foarte atent.

Unele săli de fitness oferă membrului înregistrator prima oră de antrenament gratuit cu un antrenor personal. Sau plătești câteva ore cu un antrenor, care îți va explica tehnica de exerciții într-un mod simplu, astfel vei câștiga încredere în tine și vei evita accidentările. La final studiezi și tu. exerciții sau unul pentru a încerca unul dintre planurile de pregătire pentru începători pe care le puteți găsi pe Internet, într-un număr nelimitat.

Folosește matematica pentru a construi masa musculară

Rețineți că acest proces este fundamentul pentru construirea mușchilor. Acesta implică un grup de mușchi care îl supun supraîncărcării și volumului (serii repetitive) lucrarea din care este obișnuită. Este un stimul pentru antrenament. Cu toate acestea, fisurile din fibrele mușchilor au nevoie de multe zile pentru regenerare, creșterea mușchilor, pentru a le transforma necesită o nutriție bună (în special proteine ​​și carbohidrați) și recuperare.

Deci, ceea ce mănânci și cum te relaxezi sunt factori foarte importanți în ecuația pentru construirea masei musculare. Mușchii nu sunt construiți în sporturile de sală, ci au început pur și simplu procesul de dezvoltare musculară.

Prima dată când porniți echipamentul în sala de fitness

În primul rând, schemele predate folosesc echipamentul și apoi încearcă să le dubleze cu gantere. Dacă exersați pe unul dintre echipamente în poziția corectă, dispozitivul echilibrează greutatea pe loc, care este mai ușor de controlat. Mișcările cu greutăți disponibile pot fi dificil de controlat, deoarece orice altceva decât un traseu specific este urmat de greutăți.

Poate descoperi multe exerciții compuse

Pentru a construi masa musculară, lucrul bun al maionului sunt exercițiile complexe și multi-articulare ale maionului, adică cele în care pot funcționa mulți mușchi și articulații. De exemplu, în cazul apăsării pe bancă, când este inclus exercițiul la umăr și cot, sunt dezvoltate pieptul, mușchii deltoizi și tricepsul. Aceste tipuri de exerciții s-au dovedit a fi bune pentru construirea masei musculare și creșterea hormonului de răspuns pentru a construi masa musculară.

Exercițiile articulare uniforme nu îmbunătățesc această creștere. Așadar, concentrați-vă antrenamentul pe următoarele: prese de bancă, genuflexiuni, haltere, corecții și tracțiune. Ar trebui să fie o bază de rutină și ar trebui să fie pentru ca exercițiile dvs. să înceapă antrenamentul cu greutăți care vă sunt provocatoare.

Selectați numărul corect de repetări și cântăriți greutățile

Pentru a mări volumul, selectați o greutate care vă permite să completați 8 până la 12 repetări cu tehnica corectă în fiecare set. Este o interfață de exerciții fizice pe care oamenii de știință o consideră cea mai bună din luna mai pentru construirea masei musculare. Dacă puteți face mai mult de 12 repetări, adăugați greutatea pentru luna mai completă. Dacă nu puteți face cel puțin șase repetări, reduceți-vă greutatea. Adevăr simplu?

Creșteți volumul seriilor, al repetărilor și al greutăților.

Există o serie de variabile de vârf care influențează creșterea masei musculare, cum ar fi alegerea exercițiului și intervalul de repetiție (în termeni de intensitate), dar una dintre ele este volumul. Acesta este numărul de seturi x numărul de repetări x sarcinile pe o parte a corpului. Deși un începător nu va face un volum mare, va adăuga exerciții și seturi încet, pentru fiecare grupă musculară. Volumul ridicat al lui May și protocolul de seturi multiple au arătat, dezvoltarea masei musculare, fiind cea mai bună opțiune a lui May în comparație cu seturile simple.

Între seturi, faceți o pauză de 60 până la 90 de secunde.

Deoarece creșterea masei musculare este parțial influențată de depunerea substanțelor acumulate în timpul exercițiului, luați-vă multă odihnă pentru a le dispersa. Cu toate acestea, scurtarea excesului de odihnă face ca mușchii să nu-și revină suficient. Rezultatul, experții recomandă pauze de 60 sau chiar 90 de secunde între seturi. Bineînțeles că ne ajutați și articolul: Care sunt pauzele bune din mai între repetări, exerciții și antrenamente.