5 greșeli pe care le poți încheia cu dieta de vară

Vara este momentul perfect pentru a începe un regim de slăbire, dar mai întâi trebuie să fii conștient de câteva capcane mici care te pot împiedica să atingi greutatea dorită. Sezonul estival se apropie rapid și s-ar putea să vă simțiți presat să închideți ținutele de vacanță pe plajă și de vară.

Și, deși silueta perfectă pentru a te adapta la baie este o motivație suficientă pentru a fi puternic, este necesar să fii aproape de unele greșeli care pot aluneca în timpul dietei. Este regula să faci greșeli din când în când, dar dacă pierzi controlul, aceste mici greșeli îți pot împiedica atingerea obiectivului.

1. Bei prea multe calorii

Dacă vă controlați aportul de calorii, nu uitați că sucurile conțin calorii, unele dintre ele în luna mai mai mult decât o masă! O masă cu conținut scăzut de calorii poate fi distrusă cu un suc simplu sau o băutură îndulcită. Experimentați Basel. Încercați acest truc: alegeți să beți apă în loc de suc. Nu numai că hidratează, dar ajută la procesul de ardere a caloriilor și te ajută să scapi de toxinele din organism!

2. Dietele drastice

Aceasta este o metodă pentru multe stațiuni din noiembrie până în mai, mai ales atunci când aveți un eveniment pentru care doriți să arătați bine. De la dorința de a arăta bine și de a avea întotdeauna o siluetă impecabilă, mulți oameni apelează la dieta drastică și periculoasă a lunii mai pentru a slăbi: pentru a da un număr semnificativ de calorii, până la înfometare.

Deși acest tip de dietă extremă funcționează, este recomandat să urmați astfel încât să nu vă ofere nutrienții de care aveți nevoie. Mai mult, dietele extreme pot încetini capacitatea de a pierde în greutate și pot afecta sănătatea pe termen lung.

3. Sari peste micul mic dejun

O altă greșeală pe care o fac mulți oameni este sări peste niște mese, iar micul dejun este cel care de obicei este luat. Micul dejun Micul dejun este un element important în dietă, așa că pe timpul nopții metabolismul scade. Dacă treceți peste micul mic dejun, setați metabolismul la minim pentru luna mai, pentru a face rezervări.

Dacă săriți peste masă dimineața vă veți confrunta și cu un sentiment constant de foame. Și într-un moment ca acesta din mai, este mai probabil să opteze pentru gustări nesănătoase sau să consume prea multe calorii. Alegeți un mic dejun mic bogat în cereale, lactate, fructe și legume. Mic dejun Mic dejun – Energie în 10 diferite!

4. Te bucuri de fructele verii

Fibrele joacă un rol important în regimul de slăbiciune, astfel încât acestea să controleze apetitul. Dacă aveți de gând să o faceți, trebuie să vă mențineți silueta sau să pierdeți fructul sezonului pe care îl utilizați. Fructele de vară precum cireșele, căpșunile, piersicile sau caisele sunt o sursă excelentă de fibre și vitamine. Dacă intrați în dietă, va trebui doar să câștigați. Vezi care sunt fructele și legumele cu care scapi de celulită!

5. Renunță la dietă când pleci în vacanță

De câte ori vă faceți griji cu privire la siluetă până când plecați în vacanță. Așadar, ca prin magie, uită de regulile la care ești respectat cu strictețe câteva săptămâni și te bucuri de mâncăruri delicioase și uneori târziu. Ei bine, ei bine, toate aceste tabele înseamnă mai multe kilograme în mai mult acumulate în timpul sărbătorilor. Sună dificil să te ții de dietă chiar și atunci când ești în vacanță, dar nu este imposibil. Încearcă să comanzi cât mai multe salate și alimente sănătoase!

Iată șase moduri în care vă puteți pregăti mintea și corpul pentru toamnă:

1. Pentru a vă ajuta corpul înapoi după o vară obositoare, evitați cofeina, alcoolul, condimentele fierbinți, excesul de sare și zahărul procesat cât mai mult posibil.
2. Mănâncă un smoothie „verde” înainte de micul dejun, apoi umple-l cu un bob integral.
3. Periajul usucă corpul pentru a stimula circulația sângelui și va ajuta pielea să se dezlipească de stratul uscat, ajutându-vă corpul să se hidrateze absorbind crema de corp.